Заешка супа с леворда

Дата: 21.04.2010
Източник: Бон Апети
Заешка супа с леворда
 
Необходими продукти:
600 г заешко месо
150 г лук
150 г моркови
100 г глава целина
1 връзка леворда
150 г червени чушки
3 с. л. олио
1 кубче пилешки или зеленчуков бульон
сол и бял пипер на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
Месото се реже на кубчета и се слага в тенджерка с 2 л вода и олиото.
2

Добавят се наситнените лук, целина и моркови. Натрошава се бульонът. Всичко ври 20 минути, слагат се чушките, нарязани на кубчета, и наситнетата леворда. Ако е необходимо, бульонът се отпенва.


3
Когато супата е готова, се препичат черни питки и се сервират с нея.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


190 ДУШИ ОНЛАЙН
G. коментира рецептата Картофена фритата
G. коментира рецептата Печени картофи по провансалски
G. коментира рецептата Тиквички ала пармиджана
Мира Годинячка коментира рецептата Морковен чийзкейк
Мария Глухчева се регистрира в сайта.
Мария коментира рецептата Сладкиш „Негърче“
Мария се регистрира в сайта.
Десислава се регистрира в сайта.
Славина Видева се регистрира в сайта.
мариела коментира рецептата Йоркширски пудинг с билки
Милка Рукова се регистрира в сайта.
Ралица И. Косева се регистрира в сайта.
Maggie Madzharova се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта