Бисквитена торта
Лора и Стоян
|
350 г брашно 50 г краве масло 125 мл мед 100 г кафява захар 1 ч. л. канела 1 ч. л. джинджифил 2 щипки карамфил 2 щипки звезден анасон 1 ч. л. сода бикарбонат 1 яйце | за украса: мед за намазване сурови белени шамфъстъци червена гел боя кокосови стърготини |
1. |
Изпрати
лично съобщение |
10.12.2015 Много интересна ми изглежда рецептата и още днес смятам да я опитам.
|
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...