Джобове от салата „Айсберг“ с месо

Дата: 19.05.2010
Източник: Бон Апети
Джобове от салата „Айсберг“ с месо
 
Необходими продукти:
600 г свинско бонфиле
1 глава червен лук
100 г кестени
8 листа от салата „Айсберг” (обикновена)
1 с. л. орехово олио (сусамово)
1 ч. л. кафява захар
1 с. л. паста къри (на прах)
3–4 листа босилек
 

Начин на приготвяне:
1
Месото се реже на хапки и се запържва за 4–5 минути в олиото. Добавя се нарязаният на шайби лук и се пържи още 2–3 минути.
2
След това се добавят сварените, обелени и нарязани на четвъртинки кестени, доливат се 300 мл вода и ястието се задушава на тих огън около 15 минути.
3
Когато водата се изпари, се добавя кърито, бърка се 2–3 минути и се добавя захарта, като се разбърква непрекъснато още около 2 минути.
4
Предястието се сервира върху листата от маруля, като се поръсва с накълцания босилек.
Подобни рецепти:
Коментари (1)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Petya Georgieva се регистрира в сайта.
Aleksandra Koleva се регистрира в сайта.
Petya Stoyanova се регистрира в сайта.
Elena Paseva се регистрира в сайта.
Tania Stoilova коментира рецептата Крем супа с картофи и праз
Violeta Boncheva Amudjiyan се регистрира в сайта.
Slantsev Tsvqt се регистрира в сайта.
Boryana Yordanova се регистрира в сайта.
KREMCHO публикува рецептата Крем супа от нахут и царевица
KREMCHO публикува рецептата Салата от земна ябълка
Dijan O\'Brien се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта