Кашкавал в панировка „Патафри“

Дата: 13.05.2010
Източник: Бон Апети
Кашкавал в панировка „Патафри“
 
Необходими продукти:
250 г кашкавал
олио за пържене
50 мл бира
3 яйца
100 г брашно
сол на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
Кашкавал в панировка „Патафри“Жълтъците се отделят и се разбиват със солта и брашното, а белтъците – отделно на сняг. Към жълтъците се добавя бирата и след получаване на смес като каша се добавят внимателно белтъците с леко разбъркване.
2
Кашкавал в панировка „Патафри“ 2Кашкавалът се реже на хапки. В нагорещено олио се пускат една по една хапките кашкавал, предварително добре потопени в пастата. Пържат се до златисто и се отделят върху кухненска хартия, за да се отцеди излишното олио.


Съвет:
Тази паста за паниране е подходяща за различни видове сирена и кашкавали. Към нея може да се добави накълцана или сушена подправка.

Подобни рецепти:
Коментари (1)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


170 ДУШИ ОНЛАЙН
Мария се регистрира в сайта.
Hristina Markova се регистрира в сайта.
Didi Nikolova се регистрира в сайта.
М. Томова коментира рецептата Питки със сирене
Yildiz Genchay се регистрира в сайта.
G. коментира рецептата Яхния от зелен фасул
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта