Фахитас

Източник: Бон Апети
Дата: 09.08.2005

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
12 палачинки
500 г телешко контрафиле
1-2 с. л. соев сос
1-2 щипки риган
1-2 щипки кимион
1-2 щипки кориандър
олио за намазване
100 г царевица
100 г стерилизиран червен фасул
2 с. л. лимонов сок
2-3 с. л. олио
1/2 зелена чушка
1/2 червена чушка
1 домат
1/2 ч. л. риган
1 щипка кимион
1/2 ч. л. кориандър



Начин на приготвяне:
1
Фахитас
Месото се нарязва на пържоли. Поръсват се с подправките, поливат се със соев сос и се оставят да отлежат 2 часа.
2
Фахитас 2
Зеленчуците за салсата се нарязват наситно. Поставят се в купа заедно с червения фасул и царевицата. Подправя се с лимонов сок и олио, посолява се, поръсва се с кориандър, кимион и риган.
3
Фахитас 3
Пържолите се поливат с олио и се пекат на барбекю по 2 минути от всяка страна. След това месото се нарязва на тънки ивици.
4
Фахитас 4
На барбекюто за кратко се загряват палачинките. Върху всяка се поставят салса и ивици месо. Така приготвените фахитас се завиват и се сервират.
Подобни рецепти:
Коментари (1)
1.
Изпрати
лично съобщение

03.07.2014
Това със Салсата го играх миналият уикенд в клуба и моля върнете предишният глас , този е голяма ванилия :) . Иначе рецептата е супе . :)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: