Фазан а ла Гарелов

Гост: Тереза Маринова, лекоатлет
Източник: Бон Апети
Дата: 02.07.2005
Фазан а ла Гарелов
 
Необходими продукти:
1 фазан
200 г гъби
2 моркова
1 глава лук
1 в. ч. бяло вино
6-7 зърна черен пипер
1 дафинов лист
1 ч. л. сол
олио за пържене


Начин на приготвяне:
1
Фазан а ла Гарелов
Фазанът се почиства, нарязва се на порционни парчета и се запържва в сгорещено олио. Лукът се нарязва наедро, морковите - на кръгчета и се прибавят към месото.
2
Фазан а ла Гарелов 2
Гъбите се нарязват наедро и се поставят в тенджерата, наливат се виното и 2 ч. ч. кипнала вода.
3
Фазан а ла Гарелов 3
Ястието се подправя с черен пипер и дафинов лист, посолява се и се задушава 30-40 минути на тих огън. Преди сервиране се поръсва с копър.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Elena Mineva се регистрира в сайта.
Ангелова се регистрира в сайта.
Svetla Ruseva-Kostova се регистрира в сайта.
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: