Равиоли "Пана е помодоро"
Лора и Стоян
1. |
Изпрати
лично съобщение |
27.10.2014 Рецептата е лесна за изпълнение,но е пропуснато да се каже какво става с пилешкото месо след мариноването му. Аз го прибавих заедно с гъбите и се получи. Пропуска в рецептата би объркал един начинаещ в кухнята,каквато съм и самата аз, въпреки че не е трудна.
|
Независимо дали обичате да топите парче хубав хляб в него, да го ползвате за дресинг...
Празниците са чудесен повод за споделени и щастливи мигове със семейството, но и сериозно предизвикателство...
Краят на април ни носи слънчеви емоции, свежи вкусови и изкусителни аромати с новите епизоди...
Няма какво да се лъжем – със затоплянето на времето и след стабилното похапване на...
Първите автомати за разделно събиране на пластмасови бутилки и кенове вече ви очакват в Kaufland...