Паеля
Лора и Стоян
1. |
Изпрати
лично съобщение |
25.02.2014 Калмара, мидите и скаридите се слагат преди да се залее с водата! !!исползва се рибено кубче булион предварително растопено в водата !!! и не се трошат спагети, използва се специално фиде тип- малак криф макарон !!! добавя се и дафиноф лист !!! имаики в предвид количеството чесън, домати, чушки... от ашафрана няма нужда ...!!! заменя се с жълта боя за готвене. Благодаря
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...