Филе от лаврак с пюре от целина

Дата: 23.01.2009
Източник: Бон Апети
Филе от лаврак с пюре от целина
 
Необходими продукти:
1 лаврак
1 глава целина (200 г)
25 г краве масло
50 мл готварска сметана
20 мл зехтин
черен пипер и сол на вкус
босилек за декорация
 

Начин на приготвяне:
1
Филе от лаврак с пюре от целинаЛавракът се почиства и се филетира. Поръсва се с черен пипер и сол.
2
Филе от лаврак с пюре от целина 2Целината се нарязва на кубчета и се сварява, след което се ппюрира в блендер с 50 мл сметана и 25 г масло.
3
Филе от лаврак с пюре от целина 3Филетата лаврак се запържват с малко зехтин последователно от вътрешната и от външната страна.
4
Филе от лаврак с пюре от целина 4Пюрето от целина се оформя като цилиндър с помощта на ринг в порционна чиния и върху него се поставя филетата запечена риба.
5
Филе от лаврак с пюре от целина 5Ястието се поднася украсено със стрък босилек.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


108 ДУШИ ОНЛАЙН
ivka публикува рецептата Домашно приготвена пица
Красито Петрова се регистрира в сайта.
Мария публикува рецептата Ябълков сладкиш „Роза“
Megy Dobreva се регистрира в сайта.
Албена Тодорова публикува рецептата Бисквитена торта
Албена Тодорова публикува рецептата Кокосови бонбони
Кристина Димитрова публикува рецептата Хляб
Албена Тодорова публикува рецептата Плодова салата
Jorj Lubenov коментира рецептата Салата „Лионез“
Антония коментира рецептата Печен карфиол
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта