Телешки кюфтета с лимон и целина
Лора и Стоян
1. |
Изпрати
лично съобщение |
30.11.-0001 Браво! Много интересна и вкусна фокача. Само дето изисква много време за приготвяне. Изглежда, че не уцелих размера на тавата и ми стана много тънка питката, след което имах проблем при разполовяването. Според мен формата за печне трябва да е с диаметър около 28см.
|
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...
В желанието си да осигуряват най-добрата и здравословна храна на децата родителите често прибягват до прясно...