Индонезийски сладкиш със сини сливи
Лора и Стоян
4 големи ябълки 115 г брашно 115 г краве масло (+ за намазване) 1 ч. л. бакпулвер 2 яйца (размер L) 160 г кафява захар „Мусковадо” 1 ч. л. ванилов екстракт 50 мл тъмен ром 1/4 ч. л. кардамон 1 лимон |
15. |
Изпрати
лично съобщение |
06.11.2020 Кардамон нямах и не сложих, а тъмният ром замених с Амарето. Получи се изключително фин, сочен и уханен френски разкош! Топи се в устата, без да е прекалено сладък или тежък. И е лесен за приготвяне!
| ![]() |
14. |
Изпрати
лично съобщение |
16.03.2016 Страхотен сладкиш!
|
13. |
Изпрати
лично съобщение |
18.11.2015 Много е ароматен и вкусен!!!! Направих го с обикновена захар - и стана златист на цвят. Бързо, лесно и страхотен резултат! Благодаря!
|
12. |
Изпрати
лично съобщение |
02.05.2015 Страхотен сладкиш! И аз вместо ром сложих Бейлис. Много вкусно! Препоръчвам!
|
11. |
Изпрати
лично съобщение |
05.02.2015 Невероятен сладкиш. Лесен и сполучлив. Два пъти го правих. Супер е!
|
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...
Есента е тук! Нека се насладим на нейните вкусове и аромати заедно с Лора и...
Kaufland България представи първата си национална собствена линия продукти „Брей!“ от изцяло български производители На пазара...
5 причини Kikkoman да е част от кампанията #ВкусноВкъщи 1. #ОстаниВкъщи Разбира се, че на първо...
В дните, в които трябва да сме отговорни и да останем вкъщи, Лора и Стоян...