Индонезийски сладкиш със сини сливи
Лора и Стоян
18. |
Изпрати
лично съобщение |
05.03.2024 Правя го вече няколко пъти, всеки следващ намаляйки размера на парченцата ябълка, като лично на мен ми допада да са много ситни, малко по-големи от настъргана ябълка. Не се усещат като отделен компонент, а придават изключителна сочност. Вкусът е толкова завършен и с пудрата захар отгоре сладкишът изглежда ретро романтичен, много любима рецепта.
|
17. |
Изпрати
лично съобщение |
03.02.2024 Със сладолед става наистина много вкусен.
|
16. |
Изпрати
лично съобщение |
30.04.2023 Страхотен сладкиш, вкусен и лек. Ще повторя. Само сложих обикновена кафява захар и вместо ром сложих есенция ром. Супер стана. Сервирах с бита сметана.
|
15. |
Изпрати
лично съобщение |
06.11.2020 Кардамон нямах и не сложих, а тъмният ром замених с Амарето. Получи се изключително фин, сочен и уханен френски разкош! Топи се в устата, без да е прекалено сладък или тежък. И е лесен за приготвяне!
|
14. |
Изпрати
лично съобщение |
16.03.2016 Страхотен сладкиш!
|
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...
В желанието си да осигуряват най-добрата и здравословна храна на децата родителите често прибягват до прясно...