Фритата ди паста

Дата: 30.07.2012
Източник: Бон Апети
Фритата ди паста
 
Необходими продукти:
150 г спагети
1 тиквичка
6 яйца
250 г краве сирене
80 г краве масло
1 с. л. зехтин
1 връзка див лук
3–4 листа пресен риган
сол и черен пипер на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
Фритата ди паста
Спагетите се сваряват в подсолена вода за 10 минути и след това се отцеждат. Поръсват се със зехтин, за да не се слепват.

 


2
Фритата ди паста 2
Яйцата се разбиват с телена бъркалка и се смесват с натрошеното сирене, ситно нарязаните пресен риган и див лук. След това се прибавят към пастата.

 


3
Фритата ди паста 3
Тиквичката се нарязва на кубчета и се запържва в зехтина и половината от маслото.

 


4
Фритата ди паста 4
Прибавя се пастата и се пържи  докато стане хрупкава.

 


5
Фритата ди паста 5
Омлетът се обръща с помощта на чиния. В тигана се слага останалото масло и омлетът се връща, за да се запържи и от другата страна.

 


6
Фритата ди паста 6
Овкусява се с черен пипер и се сервира, нарязан на триъгълници.


Подобни рецепти:
Коментари (10)
10.
Изпрати
лично съобщение

02.05.2017
Всички бяха приятно изненадани за вечеря:)
9.
Изпрати
лично съобщение

26.07.2014
Оползотворих сварените спагети, които ми бяха останали като направих два малки омлета вместо един. Получи се бърз, икономичен и вкусен обяд!
8.
Изпрати
лично съобщение

13.01.2014
Много вкусноооо.Още една идея за паста.
7.
Изпрати
лично съобщение

09.06.2014
Вкусноо, ще се пробва.
6.
Изпрати
лично съобщение

30.11.-0001
Ще може, разбира се, това е нашето предложение:)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Емил Петков се регистрира в сайта.
Лили Стоянова коментира рецептата Юфка кебап
Маргарита Ганева се регистрира в сайта.
s. се регистрира в сайта.
Мариана Матева се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта