Лимонови лингуини с пилешко
Лора и Стоян
за тестото: 350 г брашно тип „00” 1/4 пакетче суха мая 1/2 ч. л. захар 10 г сол 175 мл хладка вода 20 мл зехтин | за гарниране: 200 г чери домати 150 г маслини „Каламата” 1/4 ч .ч. зехтин 1 глава лук 1/4 ч. л. сол 200 г пушено сирене („Скаморца”) черен пипер на вкус |
5. |
Изпрати
лично съобщение |
18.01.2017 :)
| ![]() |
4. |
Изпрати
лично съобщение |
18.01.2017 Много вкусна се получи, тънко тесто, леко хрупкаво, но вероятно защото я попекох малко повече от 10 минс.
Браво за рецептата!
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
25.04.2015 :)
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
24.01.2014 Моята беше подобна на тази. Беше страхотна! Тази също е чудесна!
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
02.09.2013 Невероятна пица! Семпла, но вкусна и красива.
|
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...