Зеленчукова лазаня
Лора и Стоян
8. |
Изпрати
лично съобщение |
15.07.2017 Много добре се получи! Най-интересното е, че когато ястието започна да застива, стана още по-вкусно, тъй като по-хубаво се усещаха различните подправки! Само ще добавя, че вместо сух риган, добавих пресен босилек и стана чудесно :) Горещо я препоръчвам тази рецепта. Много бързо се изяде, иначе щях да публикувам и снимка на крайния резултат. ;)
|
7. |
Изпрати
лично съобщение |
20.03.2017 Много добре се получават !
|
6. |
Изпрати
лично съобщение |
16.12.2014 Колебаех се между тази рецепта и рецептата за спагети с кайма. Струваше си играчката - резултатът е вкусна паста!
|
5. |
Изпрати
лично съобщение |
21.06.2014 Много вкусно!
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
03.02.2014 яко
|
Съветите на лекарите как да се грижим за здравето на очите Някои хранителни вещества поддържат цялостното...
Представлява вечнозелено дърво, разпространено в Югоизточна Азия, което на височина достига до 20 м и...
На 18-ти юни екипът на Лесафр България събра партньори, приятели и журналисти, за да отпразнуват...
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...