Фритата с тиквички

Дата: 29.05.2001
Източник: Бон Апети
Фритата с тиквички
 
Необходими продукти:
3 тиквички
6 яйца
1/2 ч. л. босилек
1/4 ч. л. риган
50 г кашкавал
2 с. л. олио
2 скилидки чесън
1 малка глава лук
1/4 кг спанак
сол и черен пипер на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
Фритата с тиквичкиЛукът се нарязва надребно, чесънът се счуква. Тиквичките се нарязват на тънки кръгчета.
2
Фритата с тиквички 2В по-широка тенджера се сипва олиото и когато се сгорещи, в него за около минута се запържват чесънът и лукът. Прибавят се тиквичките и нарязаният надребно спанак. Задушава се около 5 минути под капак.
3
Фритата с тиквички 3В купа се разбиват яйцата заедно с подправките. Прибавя се настърган кашкавал и се посолява. Сместа се изсипва в намаслена тава и се пече около 25 минути при температура 180 градуса.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


217 ДУШИ ОНЛАЙН
Георги Вучков се регистрира в сайта.
Nathalie Marcenkova коментира рецептата Крем карамел с кафе
Марина Георгиева коментира рецептата Гъбена супа
Биляна Спасова коментира рецептата Мусака
Биляна Спасова коментира рецептата Лесен кекс
Teodorina Tsankova коментира рецептата Дует „Гаспачо“
Teodorina Tsankova коментира рецептата Крем супа от спанак
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта