Фритата с тиквички

Източник: Бон Апети
Дата: 29.05.2001
Фритата с тиквички
 
Необходими продукти:
3 тиквички
6 яйца
1/2 ч. л. босилек
1/4 ч. л. риган
50 г кашкавал
2 с. л. олио
2 скилидки чесън
1 малка глава лук
1/4 кг спанак
сол и черен пипер на вкус


Начин на приготвяне:
1
Фритата с тиквички
Лукът се нарязва надребно, чесънът се счуква. Тиквичките се нарязват на тънки кръгчета.
2
Фритата с тиквички 2
В по-широка тенджера се сипва олиото и когато се сгорещи, в него за около минута се запържват чесънът и лукът. Прибавят се тиквичките и нарязаният надребно спанак. Задушава се около 5 минути под капак.
3
Фритата с тиквички 3
В купа се разбиват яйцата заедно с подправките. Прибавя се настърган кашкавал и се посолява. Сместа се изсипва в намаслена тава и се пече около 25 минути при температура 180 градуса.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:



Елена се регистрира в сайта.
krastana коментира рецептата Брауни с ягоди
Николай се регистрира в сайта.
Krasimira Ivanova се регистрира в сайта.
Rajna Peeva се регистрира в сайта.
Evtedi коментира рецептата Бяла торта „Гараш“
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: