Ловчански пириан

Дата: 30.05.2001
Източник: Бон Апети
Ловчански пириан
 
Необходими продукти:
1 кг тиквички
100 г ориз
3 домата
3 с. л. олио
1 к. ч. оцет
1/4 връзка магданоз
1 стрък чесън
пипер и сол на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
Ловчански пирианТиквичките се нарязват на кръгчета и се нареждат в намаслена тава.
2
Ловчански пириан 2Поръсват се с ориз, зърна черен пипер, нарязан магданоз и сол.
3
Ловчански пириан 3Отгоре се подреждат нарязаните на кръгчета домати. Залива се с вода, която да покрие продуктите 2 см. Пече се в загрята фурна при температура 180 градуса до омекване на ориза. Всяка порция се овкусява със счукан и размесен с оцет чесън.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Maria Gandeva се регистрира в сайта.
Петя Петкова коментира рецептата Хлебчета с коприва
Вержи коментира рецептата Буру буру
Йорданка Атанасова се регистрира в сайта.
Valia Ivanova се регистрира в сайта.
Ve6erka коментира рецептата Целувчен сладкиш
Анна коментира рецептата Пилешки бонфилета на фурна
Ани коментира рецептата Целувчен сладкиш
Neli Kitukova се регистрира в сайта.
Hristo Yotov се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта