Агнешка чорба с кускус и грах
Лора и Стоян
![]() |
200–250 г гъби 1–2 щипки естрагон 1 дафинов лист магданоз 1 с. л. брашно 50 г маргарин 1 стрък чесън 4 стръка пресен лук 1 чушка 1 ч. ч. овесени ядки 1/2 ч. л. майорана |
Този Великден ще бъде по-вкусен, ароматен и здравословен, защото Лора и Стоян ще ни разкрият...
Да, ние обичаме вкусната и добре приготвена храна. Това е всичко, което имаме да ви...
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...