Таратор от коприва

Дата: 30.04.2004
Източник: Бон Апети
Таратор от коприва
 
Необходими продукти:
150 г коприва
7–8 скилидки чесън
1 кофичка кисело мляко
1 к. ч. орехи
2 с. л. олио
 

Начин на приготвяне:
1
Таратор от коприваКопривата се попарва с гореща вода и се отцежда. След това се нарязва наситно и заедно с чесъна се смачква в хаванче.
2
Таратор от коприва 2Киселото мляко се разбива с телена бъркалка, а орехите се запичат в сух тиган.
3
Таратор от коприва 3В подходящ съд се смесват копривата и чесънът с киселото мляко и се прибавят ореховите ядки.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


137 ДУШИ ОНЛАЙН
Даниела Дечева коментира рецептата Трицветна торта
Лусияна се регистрира в сайта.
Лили Стоянова коментира рецептата Тарт „Рататуй“
zmugly коментира рецептата Стек от риба тон
Mariyana Petrova коментира рецептата Подправка „Заатар“
Майла се регистрира в сайта.
Marina Dobreva се регистрира в сайта.
zmugly сготви Гризини
Georgi Mavrev се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта