Таратор от коприва

Източник: Бон Апети
Дата: 30.04.2004
Таратор от коприва
 
Необходими продукти:
150 г коприва
7–8 скилидки чесън
1 кофичка кисело мляко
1 к. ч. орехи
2 с. л. олио



Начин на приготвяне:
1
Таратор от коприва
Копривата се попарва с гореща вода и се отцежда. След това се нарязва наситно и заедно с чесъна се смачква в хаванче.
2
Таратор от коприва 2
Киселото мляко се разбива с телена бъркалка, а орехите се запичат в сух тиган.
3
Таратор от коприва 3
В подходящ съд се смесват копривата и чесънът с киселото мляко и се прибавят ореховите ядки.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


157 ДУШИ ОНЛАЙН
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: