Чорба от рибена глава
Лора и Стоян
![]() |
1 шепа сухи манатарки 1/2 ч. л. мащерка 1 ч. л. сол 2 дафинови листа 2 с. л. брашно 1 лист салвия 30–40 г орехови ядки 30 г краве масло 2 с. л. олио 3–4 стръка целина 2 стръка чесън 1 стрък лук 200 г печурки 2 моркова 100 мл готварска сметана |
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...