Гъбена чорба с орехови ядки
Лора и Стоян
![]() |
1 пилешки фенер сол и лимонов сок на вкус 1 ч. л. кориандър 100–150 г ризони (други макаронени формички) 1 домат 2 люти чушки 4–5 с. л. олио 6 стръка пресен чесън 1 зелена чушка 1 дафинов лист 1 глава лук 1 морков 2 пилешки крилца магданоз за поръсване |
Този Великден ще бъде по-вкусен, ароматен и здравословен, защото Лора и Стоян ще ни разкрият...
Да, ние обичаме вкусната и добре приготвена храна. Това е всичко, което имаме да ви...
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...