Тетевенска гъбена чорба
Лора и Стоян
![]() |
1 кг картофи 1 връзка леворда (див лук) 1 суха чушка 1 1/2 ч. л. сол 3 стръка лук 1 връзка копър 30–40 г краве масло 1 ч. л. червен пипер |
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...