Кюфтета с магданоз
Нашите кулинари





| 2. |
Изпрати
лично съобщение |
25.03.2014 Като начинаещ готвач, мога да кажа, че това е едно сравнително лесно за приготвяне ястие. Рязането на продуктите, най-вече на количеството гъби, ми отне повече време, но за по-опитните ръце няма да е проблем. От каймата станаха повече и по-големи кюфтета отколкото си мисля че е необходимо, затова следващия път бих намалила количеството кайма. Като резултат накрая, яхнията стана много вкусна, но понеже кюфтенцата ми се разпаднаха от бъркането, видът й не беше толкова привлекателен, колкото аромата ;)
|
| 1. |
Изпрати
лично съобщение |
21.03.2014 Много вкусно !!!Поздравления!!
|

Отскоро Лесафр България стартира предлагането на изцяло нов продукт, който ще промени начина, по който...

Bonduelle току-що представи нова вълнуваща продуктова линия Croustis – бургери и крокети от 100% ароматни...

Тази Коледа подарете внимание и истинско гурме преживяване за всички сетива с новите кутии на...

Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...

Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...