Къпкейк с череши и бъз
Лора и Стоян
за тестото: 400 г брашно 200 мл топла вода 1 с. л. бял винен оцет 1 с. л. олио 1/4 ч. л. сол царевично нишесте за разточване и поръсване | за крема: 400 мл прясно мляко 180 г захар 100 г сушени сини сливи (без костилки) 40 г краве масло 3 жълтъка 1 ванилия 4 с. л. грис от твърда пшеница 80 г краве масло за намазване канела и пудра захар за поръсване |
4. |
Изпрати
лично съобщение |
21.06.2016 Вкуууснооо
| ![]() |
3. |
Изпрати
лично съобщение |
18.06.2016 Благодаря за отговора,ще пробвам :)
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
17.06.2016 Да, Малинка, може да използваш фини кори за баница и добре отцедени плодове от сладко по твой избор.
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
16.06.2016 Може ли да се направи с кори за баница и сладко по избор?
|
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...
Есента е тук! Нека се насладим на нейните вкусове и аромати заедно с Лора и...
Kaufland България представи първата си национална собствена линия продукти „Брей!“ от изцяло български производители На пазара...
5 причини Kikkoman да е част от кампанията #ВкусноВкъщи 1. #ОстаниВкъщи Разбира се, че на първо...
В дните, в които трябва да сме отговорни и да останем вкъщи, Лора и Стоян...