Маринован свински дроб

Почти аламинут и то много вкусен
Източник: Бон Апети
Дата: 13.03.2014

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
1 кг свински дроб
1 глава чесън
1 зелена чушка
2 ч. л. червен пипер
1/4 връзка магданоз
1 ч. л. кимион
200 мл червен винен оцет
50 мл зехтин
1/2 ч. л. риган
сол и черен пипер на вкус


Начин на приготвяне:
1
Маринован свински дроб
Дробът се реже натънко и се слага в купа.
2
Маринован свински дроб 2
Чесънът се бели и се смила в блендер с чушката, магданоза, оцета, зехтина, кимиона, червения пипер, ригана, сол и черен пипер.
3
Маринован свински дроб 3
Дробът се залива с получената смес и се оставя да се маринова за 4-5 часа.
4
Маринован свински дроб 4
След това се пържи от всяка страна, в тиган с незалепващо покритие, без мазнина. Налива се марината и се готви още 2-3 минути.
Подобни рецепти:
Коментари (2)
2.
Изпрати
лично съобщение

30.12.2014
Добре се получи.
1.
Изпрати
лично съобщение

16.03.2014
Дроба е невероятно вкусен! Препоръчвам го на всички, а на Вас - благодаря.
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Vanini коментира рецептата Патладжан с мисо
Василева се регистрира в сайта.
Бенчева се регистрира в сайта.
Бон Апети коментира рецептата Картофени хлебчета
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: