Рибена чорба по далматински
Лора и Стоян
5. |
Изпрати
лично съобщение |
19.04.2015 Уникална рецепта ;)
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
18.04.2015 Задължително :)
Благодаря за отговора
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
18.04.2015 Да, Боряна, може да използваш свинско месо, вместо телешко, като имаш предвид, че в такъв случай времето за печене ще бъде малко по-кратко и крайният резултат също така ще е по-различен на вкус. Ще се радваме, накрая да споделиш резултата с нас.
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
18.04.2015 мога ли да използвам свинско?
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
12.03.2014 чудесно
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...