Лимонова крем супа
Лора и Стоян
за бутчетата: 4 цели пилешки бутчета 50 г краве масло 4 с. л. мед 1 лимон 2 стръка розмарин сол и черен пипер на вкус | за йоркширския пудинг: 3 яйца (размер L) 120 г брашно 120 мл прясно мляко 8 с. л. олио сол и черен пипер на вкус |
8. |
Изпрати
лично съобщение |
02.12.2016 Страхотна рецепта. Много ми харесва :)
|
7. |
Изпрати
лично съобщение |
16.04.2015 :)
|
6. |
Изпрати
лично съобщение |
25.10.2014 Уникално е! С малко продукти, но великолепен резултат! Вкусът между меда и лимоновия сок е балансиран, а месото става сочно. Тази рецепта вече ми е една от любимите за пилешко!
|
5. |
Изпрати
лично съобщение |
30.03.2014 Аз направих двойна доза, но се оказа, че 2 лимона с 8 лъжици мед идва малко по-кисело. Така че при двойна доза съветвам да сложите лимон и половина :)
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
13.03.2014 снощи го правих и стана много вкусно!
|
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...