Ребърца на фурна

Дата: 13.03.2014
Източник: Никол
ТИТЛА: Готвач
Ребърца на фурна
 
Необходими продукти:
800-900 г свински ребра
2 с. л. масло
5-6 картофа
сол на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
Ребърца на фурнаРебрата се нарязват и се слагат в тава за печене. Заливат се с 1 ч. ч. вода и маслото. Тавата се покрива с фолио за печене.
Пекат се 20 минути на 200 градуса.

2
Ребърца на фурна 2Извадете тавата и наредете нарязаните наедро картофи под ребрата. Намажете с малко масло. Покрийте отново с фолио. Върнете във фурната и печете до готовност на картофите.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


204 ДУШИ ОНЛАЙН
Антония коментира рецептата Паста „Пица”
Daniela Petkova се регистрира в сайта.
Ралица Цонкова се регистрира в сайта.
Rennie Spassova се регистрира в сайта.
Teodora Todorova се регистрира в сайта.
Julia Dimitrova се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта