Пълнени хлебчета с яйца и сирене
Лора и Стоян
2. |
Изпрати
лично съобщение |
14.08.2013 Стана много вкусно. Изключих единствено рома от рецептата, но въпреки това е превъзходно и лесно.
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
30.11.-0001 Направих го току що, но добавих и сол без да съобразя, че бульона и пармезана съдържат сол и освен пресоления вкус, мога да кажа, че е доста вкусно!
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...