Постно зеле с ориз
Лора и Стоян
![]() ![]() |
за тестото: 200 г брашно (+за поръсване) 100 г краве масло (студено) 50 г заквасена сметана 1 щипка индийско орехче сол и черен пипер на вкус | за плънката: 500 г картофи 1 глава лук 50 г краве масло 100 мл бял винен оцет 1/5 връзка див лук 1 яйце 100 г краве сирене сол и черен пипер на вкус |
Този Великден ще бъде по-вкусен, ароматен и здравословен, защото Лора и Стоян ще ни разкрият...
Да, ние обичаме вкусната и добре приготвена храна. Това е всичко, което имаме да ви...
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...