„Охлюви” със сирене и орехи
Лора и Стоян
9. |
Изпрати
лично съобщение |
14.06.2015 :)
|
8. |
Изпрати
лично съобщение |
04.06.2015 Вчера направих рецептата, като доста я \"тунинговах\" спрямо наличността на продукти и вкуса на семейството. Така например, използвах брашно от лимец, а вместо извара - сложих малко повече сирене, яйца и маскарпоне. Вместо мащерка сложих пресен копър. Получи се много лек и изключително вкусен галет! Благодаря за рецептата!
|
7. |
Изпрати
лично съобщение |
06.04.2015 Страхотна рецепта. Мъжът беше малко скептично настроен, но след като го опита остана изумен от вкуса и ме кара да го правя често.
|
6. |
Изпрати
лично съобщение |
04.09.2014 Вкусен, лек става и за вечеря и за обяд плюс таратор и бяло вино например.
|
5. |
Изпрати
лично съобщение |
29.07.2014 много е вкусна!
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...