Глазирани моркови с джинджифил

Източник: Бон Апети
Дата: 09.10.2003
Глазирани моркови с джинджифил
 
Необходими продукти:
300 г моркови
50-80 г краве масло
1 ч. л. захар
1 ч. л. сол
1/4 сух джинджифил



Начин на приготвяне:
1
Глазирани моркови с джинджифил
Морковите се режат на тънки колелца. Маслото се разтопява в тенджерка, слагат се морковите, похлупва се и се задушава около 10 минути.
2
Глазирани моркови с джинджифил 2
Прибавят се подправките, разбърква се и се задушава на тих огън още 2-3 минути. Сервира се като допълнение към панирана риба с къри или други панирани продукти.
3
Глазирани моркови с джинджифил 3
СЪВЕТ: За по-добър външен вид в моркова с подходящ нож се издълбават канали, така че когато се нареже, колелцата да добият формата на детелина.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


126 ДУШИ ОНЛАЙН
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: