Пиле с гъби соте
Лора и Стоян
1 цяло парче свински котлети (с 6 ребра) 300 мл сок от ябълки 3 с. л. дижонска горчица 2 с. л. кафява захар 1 с. л. сос „Уорчестър“ 1 с. л. соев сос сол и черен пипер на вкус | за гарнитурата: 2 връзки праз (бялата част) 4 скилидки чесън 4 стръка мащерка 50 мл зехтин 2 с. л. сок от лимон 1 с.л. мед сол и черен пипер на вкус |
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...