Пиле с гъби соте

Дата: 29.11.2016
Източник: сканк
ТИТЛА: Чирак
Пиле с гъби соте
 
Необходими продукти:
600 г пилешки гърди
500 г гъби
3 с. л. зехтин
1 домат
2 червени чушки
2 зелени чушки
1 глава лук
1 щипка червен пипер
1 щипка мащерка
сол на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
Нарязваме пилешките гърди и домата на малки кубчета. Чушките и лукът се режат на полумесеци, а гъбите – на големи резени.
2
Загряваме зехтина в тиган и добавяме месото. За да остане пилешкото сочно, го запържваме на по-висока температура.
3
След това добавяме лука, чушките и гъбите.
4
След около 10 минути слагаме и домата, мащерката, сол и черен пипер.
5
Готвим, докато ястието поеме напълно доматения сок.



Съвет:
За да изчистим гъбите, предварително ги слагаме във вода с лимонов сок.
Подобни рецепти:
Коментари (2)
2.
Изпрати
лично съобщение

22.04.2017
Благодаря за коментара. Бон Апетит!
1.
Изпрати
лично съобщение

21.01.2017
Стана супер, много бързо и лесно! Вкусно ястие! Аз добавих вместо мащерка един дафинов лист и малко повече червен пипер и черен пипер. Препоръчвам!
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


147 ДУШИ ОНЛАЙН
Mariq Atanasova коментира рецептата Яхния от патладжани
Galina Valentinova публикува рецептата Салата от карфиол
Слав публикува рецептата Ванилови палачинки
Слав публикува рецептата Гъбена крем супа с картофи
Gabriela Komitova се регистрира в сайта.
Kemale Hesenova се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта