Пълнен шаран в тесто
Лора и Стоян
600 г свински джолан (без кост) 200 г кафява леща 200 г глава целина 150 г заквасена сметана 150 мл бяло вино 50 мл зехтин 10 г сушени манатарки 4 скилидки чесън 2 стръка праз 1 глава лук 1 дафинов лист 1 ч. л. сушен риган сол и черен пипер на вкус |
Този Великден ще бъде по-вкусен, ароматен и здравословен, защото Лора и Стоян ще ни разкрият...
Да, ние обичаме вкусната и добре приготвена храна. Това е всичко, което имаме да ви...
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...