Панетоне
Нашите кулинари






| 3. |
Изпрати
лично съобщение |
29.12.2016 Димитринка, обикновеният пшеничен грис би променил консистенцията и структурата на десерта. Грисът, който използваме за тази рецептата е от твърда пшеница (семолина) и е по-фин.
|
| 2. |
Изпрати
лично съобщение |
18.12.2016 каква би била разликата, ако използвам обикновен пшеничен грис
|
| 1. |
Изпрати
лично съобщение |
16.02.2015 Много варианти на този десерт съм изпробвала,но този определено ми е фаворит.Замених сливите със стафиди,а добавих и малко сурови орехи.Получи се незаменимо!!!
|

Отскоро Лесафр България стартира предлагането на изцяло нов продукт, който ще промени начина, по който...

Bonduelle току-що представи нова вълнуваща продуктова линия Croustis – бургери и крокети от 100% ароматни...

Тази Коледа подарете внимание и истинско гурме преживяване за всички сетива с новите кутии на...

Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...

Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...