Панетоне
Лора и Стоян
3. |
Изпрати
лично съобщение |
29.12.2016 Димитринка, обикновеният пшеничен грис би променил консистенцията и структурата на десерта. Грисът, който използваме за тази рецептата е от твърда пшеница (семолина) и е по-фин.
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
18.12.2016 каква би била разликата, ако използвам обикновен пшеничен грис
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
16.02.2015 Много варианти на този десерт съм изпробвала,но този определено ми е фаворит.Замених сливите със стафиди,а добавих и малко сурови орехи.Получи се незаменимо!!!
|
Тази Коледа подарете внимание и истинско гурме преживяване за всички сетива с новите кутии на...
Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...
Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...
В днешния забързан свят все повече хора избират доставка на храна, за да спестят време...
Водката съществува от векове и играе ключова роля в културите на много страни. Тя не...