Панетоне
Лора и Стоян
3. |
Изпрати
лично съобщение |
29.12.2016 Димитринка, обикновеният пшеничен грис би променил консистенцията и структурата на десерта. Грисът, който използваме за тази рецептата е от твърда пшеница (семолина) и е по-фин.
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
18.12.2016 каква би била разликата, ако използвам обикновен пшеничен грис
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
16.02.2015 Много варианти на този десерт съм изпробвала,но този определено ми е фаворит.Замених сливите със стафиди,а добавих и малко сурови орехи.Получи се незаменимо!!!
|
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...
В желанието си да осигуряват най-добрата и здравословна храна на децата родителите често прибягват до прясно...