Крем за шоколадова торта
Лора и Стоян
6. |
Изпрати
лично съобщение |
20.02.2016 Мммм
|
5. |
Изпрати
лично съобщение |
01.02.2016 Интересен кекс, но наистина трябва да се увеличи захарта , тъй като не ми беше сладък ( или е въпрос на вкус ) :)
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
28.01.2016 Много вкусен се получи аз увеличих захарта на 80 г, за да е малко по-сладко. :)
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
27.01.2016 Благодаря!
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
27.01.2016 Поля, вместо в коняк може да накиснеш сушените сливи в сок от компот по твой вкус, но в такъв случай кексът няма да има същия аромат.
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...