Гювече със свинско и гъби

ТИТЛА: Експерт готвач
Дата: 25.04.2018
Гювече със свинско и гъби
Гювече със свинско и гъби
 
Необходими продукти:
300 г свинско месо (от плешка)
500 г гъби
200 мл бяло вино
3 глави лук
3 скилидки чесън
олио
чубрица, сол, червен и
черен пипер на вкус



Начин на приготвяне:
1
В тиган се сипва олио и в него се задушават чесънът и лукът, нарязан на полумесеци.
2
Прибавя се свинското месо, нарязано на кубчета и се запържва. Добавят се гъбите, подправя се и се сипва виното. Изчаква се 1-2 минути, докато алкохолът изври.

3
Ястието се разпределя в гювечета с капачета, които се поставят в студена фурна и се включва на 200 градуса. Пече се, до готовност на месото.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


135 ДУШИ ОНЛАЙН
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: