JAZZ TIME

Дата: 29.04.2010
Източник: Бон Апети
JAZZ TIME
 
Необходими продукти:
10 мл “Havana club”
20 мл ликьор от пъпеш
80 мл шампанизирано вино
1 коктейлна череша
 

Начин на приготвяне:
1

В подходяща чаша първо се поставя черешката, след което се наливат алкохолните съставки накоктейла, като накрая се допълва с шампанизираното вино.


 


Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Веселка се регистрира в сайта.
Анна коментира рецептата Крем супа от тиквички
Анна коментира рецептата Тигров кейк
Димитър Михов се регистрира в сайта.
Авджиева се регистрира в сайта.
mariiansk се регистрира в сайта.
Nathalie Marcenkova коментира рецептата Хляб на балони
Вероника Пламенова коментира рецептата Брауни
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта