JAZZ TIME

Източник: Бон Апети
Дата: 29.04.2010
JAZZ TIME
 
Необходими продукти:
10 мл “Havana club”
20 мл ликьор от пъпеш
80 мл шампанизирано вино
1 коктейлна череша


Начин на приготвяне:
1

В подходяща чаша първо се поставя черешката, след което се наливат алкохолните съставки накоктейла, като накрая се допълва с шампанизираното вино.


 


Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Белчева се регистрира в сайта.
milenka коментира рецептата Ципура в пергамент
raq01 се регистрира в сайта.
Kristin Genkova се регистрира в сайта.
swenstyle коментира рецептата Домашен тарама хайвер
swenstyle се регистрира в сайта.
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: