JAZZ TIME

Дата: 29.04.2010
Източник: Бон Апети
JAZZ TIME
 
Необходими продукти:
10 мл “Havana club”
20 мл ликьор от пъпеш
80 мл шампанизирано вино
1 коктейлна череша
 

Начин на приготвяне:
1

В подходяща чаша първо се поставя черешката, след което се наливат алкохолните съставки накоктейла, като накрая се допълва с шампанизираното вино.


 


Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


ani_borisowa коментира рецептата Дип от патладжани
Lora Manova-Dzhekova коментира рецептата Дип от патладжани
TE коментира рецептата Кръмбъл със смокини
Антония коментира рецептата Булгур пилаф със спанак
Krasimir Petrov се регистрира в сайта.
Анна коментира рецептата Надиплен хляб с бекон
dragonfairy се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта