ОРСЪН УЕЛС

Източник: Бон Апети
Дата: 29.04.2010
ОРСЪН УЕЛС
 
Необходими продукти:
20 мл “Havana club silver dry”
20 мл “Havana club reserva”
30 мл “Amaretto”
10 мл сок от портокал
10 мл сок от ананас
30 мл гренадин


Начин на приготвяне:
1
В шейкър се слага натрошен лед и всички съставки без гренадина. Разклаща се добре за около минута.
2
Течността се налива в чаша и внимателно се поставя гренадина. Украсява се с ябълка, грозде и портокал.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Tedity се регистрира в сайта.
Среф89 се регистрира в сайта.
svilena_petrova се регистрира в сайта.
Бон Апети коментира рецептата Яхния от леща и картофи
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: