ОРСЪН УЕЛС

Дата: 29.04.2010
Източник: Бон Апети
ОРСЪН УЕЛС
 
Необходими продукти:
20 мл “Havana club silver dry”
20 мл “Havana club reserva”
30 мл “Amaretto”
10 мл сок от портокал
10 мл сок от ананас
30 мл гренадин
 

Начин на приготвяне:
1
В шейкър се слага натрошен лед и всички съставки без гренадина. Разклаща се добре за около минута.
2
Течността се налива в чаша и внимателно се поставя гренадина. Украсява се с ябълка, грозде и портокал.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


dragonfairy се регистрира в сайта.
ani_borisowa коментира рецептата Огретен от картофи
Ivaylo Dimitrov се регистрира в сайта.
Max Semeen Profil се регистрира в сайта.
Бон Апети коментира рецептата Веганска майонеза
Бон Апети коментира рецептата Тарт "Татен"
Nikolay Dimovski се регистрира в сайта.
Toni Toni се регистрира в сайта.
gabyts се регистрира в сайта.
Анна коментира рецептата Кейк със смокини
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта