Как да разберем кога телешкото месо е готово?

Дата: 14.04.2016
Източник: Бон Апети

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:

Начин на приготвяне:
1
Най-лесният начин да разберете, дали телешкото е готово, е като сравните еластичността на месото в тигана с тази на дланта си.

2
Докоснете палеца с показалеца за алангле (rare).


3
Докоснете палеца със средния си пръст за алангле към средно изпечено (medium rare).

4
Докоснете палеца с безименния си пръст за средно към добре изпечено (medium well).

5
Докоснете палеца с малкия си пръст за добре изпечено (well done).
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Meglena Lazarova коментира рецептата Шоколадов мус
ani_borisowa коментира рецептата Панирани миди с млечен сос
Ruslan Dimov коментира рецептата Баба Гануш с бял шоколад
Веселина Ковачева се регистрира в сайта.
Bettyna Venkova публикува рецептата Ябълкови кнедли
таня кралева се регистрира в сайта.
Тодор Папучаров се регистрира в сайта.
Гергана Николова-Каспарян се регистрира в сайта.
Mariya Georgieva Hristeva се регистрира в сайта.
Mihaela Zaneva публикува рецептата Мъфини с банан и касис
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта