Калкан с шафранов сос

Дата: 18.05.2010
Източник: Бон Апети
Калкан с шафранов сос
 
Необходими продукти:
2 филета калкан
30 мл зехтин
3–4 чери доматчета
10 каперси
1–2 резена лимон
4–5 стръка копър
1 щипка шафран
80 мл растителна сметана
сол и черен пипер на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
Калканът се почиства, филетира се и се запича на грил тиган със зехтина и сол на вкус.
2
След като калканът се извади, в същия тиган се слагат лимонът, каперсите, сметаната, шафранът и накълцаният копър и се разбърква.
3
Преди да кипне, се връща рибата, поръсва се с разполовените чери доматчета и се сервира.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


182 ДУШИ ОНЛАЙН
Цветелина Фуклева се регистрира в сайта.
Iliyana Teneva се регистрира в сайта.
Галя Чикова се регистрира в сайта.
Денислава Станкева се регистрира в сайта.
Красимир коментира рецептата Бухтички с бял шоколад
Silvi Taseva се регистрира в сайта.
KREMCHO публикува рецептата Рошави вегански сладки
Драга Мишева публикува рецептата Питка „Слънце“
Нели Палийска се регистрира в сайта.
Iva Atanasova се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта