Калкан с шафранов сос

Източник: Бон Апети
Дата: 18.05.2010
Калкан с шафранов сос
 
Необходими продукти:
2 филета калкан
30 мл зехтин
3–4 чери доматчета
10 каперси
1–2 резена лимон
4–5 стръка копър
1 щипка шафран
80 мл растителна сметана
сол и черен пипер на вкус


Начин на приготвяне:
1
Калканът се почиства, филетира се и се запича на грил тиган със зехтина и сол на вкус.
2
След като калканът се извади, в същия тиган се слагат лимонът, каперсите, сметаната, шафранът и накълцаният копър и се разбърква.
3
Преди да кипне, се връща рибата, поръсва се с разполовените чери доматчета и се сервира.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


161 ДУШИ ОНЛАЙН
Daniela Guneva коментира рецептата Печена свинска плешка
Ясен Симов се регистрира в сайта.
Anna Stamatova коментира новина Как се готви киноа?
Anna Stamatova се регистрира в сайта.
Лилия Талева коментира рецептата Печен боб със суджук
Mimkaa Georgieva се регистрира в сайта.
diddoni се регистрира в сайта.
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: