Калмари с грах по китайски

Източник: Бон Апети
Дата: 28.03.2005
Калмари с грах по китайски
 
Необходими продукти:
500 г замразени туби от калмари
250 г грах
3 скилидки чесън
2 резена джинджифил
1 в. ч. бяло вино
3-4 с. л. олио
1-2 с. л. соев сос
1 с. л. кетчуп
1/2 ч. л. сусамово олио


Начин на приготвяне:
1
Калмари с грах по китайски
Нарязаните на колелца калмари се запържват в сгорещено в уок олио (1-2 с. л.). Изсипват се в купа. В уока се сгорещяват още 1-2 с. л. олио и се запържват джинджифилът и чесънът.
2
Калмари с грах по китайски 2
Наливат се бялото вино и кетчупът, добавят се грахът, соевият сос и сусамовото олио. Посолява се, разбърква се добре и се поставят калмарите.

Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:



148 ДУШИ ОНЛАЙН
Mariyana Petrova коментира рецептата Черешово клафути
Росица Чолакова се регистрира в сайта.
Дзопино коментира рецептата Бьоф Строганов
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: