Калмари с грах по китайски

Дата: 28.03.2005
Източник: Бон Апети
Калмари с грах по китайски
 
Необходими продукти:
500 г замразени туби от калмари
250 г грах
3 скилидки чесън
2 резена джинджифил
1 в. ч. бяло вино
3-4 с. л. олио
1-2 с. л. соев сос
1 с. л. кетчуп
1/2 ч. л. сусамово олио
 

Начин на приготвяне:
1
Калмари с грах по китайскиНарязаните на колелца калмари се запържват в сгорещено в уок олио (1-2 с. л.). Изсипват се в купа. В уока се сгорещяват още 1-2 с. л. олио и се запържват джинджифилът и чесънът.
2
Калмари с грах по китайски 2Наливат се бялото вино и кетчупът, добавят се грахът, соевият сос и сусамовото олио. Посолява се, разбърква се добре и се поставят калмарите.

Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


391 ДУШИ ОНЛАЙН
Petya Georgieva се регистрира в сайта.
Aleksandra Koleva се регистрира в сайта.
Petya Stoyanova се регистрира в сайта.
Elena Paseva се регистрира в сайта.
Tania Stoilova коментира рецептата Крем супа с картофи и праз
Violeta Boncheva Amudjiyan се регистрира в сайта.
Slantsev Tsvqt се регистрира в сайта.
Boryana Yordanova се регистрира в сайта.
KREMCHO публикува рецептата Крем супа от нахут и царевица
KREMCHO публикува рецептата Салата от земна ябълка
Dijan O\'Brien се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта