Пилешки сеизмичен кебап

Дата: 20.03.2004
Източник: Бон Апети
Пилешки сеизмичен кебап
 
Необходими продукти:
1 пакет пилешки гърди
150–200 г топено сирене
150–200 г консервирани печурки
100–200 г замразен грах
2–3 чушки
2 моркова
3–4 с. л. олио
2–3 щипки риган и мащерка
 

Начин на приготвяне:
1
Пилешки сеизмичен кебапМесото се нарязва на хапки и се задушава под капак на тих огън около 5 минути. След това температурата се увеличава и се задушава още 15–20 минути. Прибавят се гъбите и топеното сирене и се бърка, докато сиренето се разтопи.
2
Пилешки сеизмичен кебап 2Слагат се нарязаните на кръгчета зеленчуци и замразеният грах, овкусява се с подправките и се задушава още 10–15 минути. Сервира се горещо.
Подобни рецепти:
Коментари (1)
1.
Изпрати
лично съобщение

14.09.2017
Хубавичко си похапнахме.
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


225 ДУШИ ОНЛАЙН
Radoslav Naydenov се регистрира в сайта.
Пламен коментира рецептата Леща на фурна
Незабравка коментира рецептата Сорбе „Мохито с диня“
Helen OfTroy се регистрира в сайта.
Vicky Dimitrova се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта