Пилешки сеизмичен кебап

Дата: 20.03.2004
Източник: Бон Апети
Пилешки сеизмичен кебап
 
Необходими продукти:
1 пакет пилешки гърди
150–200 г топено сирене
150–200 г консервирани печурки
100–200 г замразен грах
2–3 чушки
2 моркова
3–4 с. л. олио
2–3 щипки риган и мащерка
 

Начин на приготвяне:
1
Пилешки сеизмичен кебапМесото се нарязва на хапки и се задушава под капак на тих огън около 5 минути. След това температурата се увеличава и се задушава още 15–20 минути. Прибавят се гъбите и топеното сирене и се бърка, докато сиренето се разтопи.
2
Пилешки сеизмичен кебап 2Слагат се нарязаните на кръгчета зеленчуци и замразеният грах, овкусява се с подправките и се задушава още 10–15 минути. Сервира се горещо.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Иванка Попова1122 коментира рецептата Пиле „Маринара“
Kali Milcheva коментира рецептата Пиле с гъби и сметана
зоя коментира рецептата Морковена торта с уиски
зоя коментира рецептата Морковена торта с уиски
Danaila Petrova се регистрира в сайта.
Гергана Стефанова се регистрира в сайта.
Пламен се регистрира в сайта.
Viktoria Pronenkova се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта