Ябълкови пасти
Лора и Стоян
30. |
Изпрати
лично съобщение |
03.04.2020 Станаха супер ,изключително сладки и ароматни. В период на извънредно положение това са малки радости и удоволствие при самото приготвяне
|
29. |
Изпрати
лично съобщение |
15.01.2016 Аз бих ги направила без заливката с млякото,без нея според мен ще са по-хубави,но всеки има различен вкус.
|
28. |
Изпрати
лично съобщение |
28.12.2015 Още една страхотна рецепта!
|
27. |
Изпрати
лично съобщение |
18.06.2015 Толкова пухкави се получиха,на всички много им харесаха :)
|
26. |
Изпрати
лично съобщение |
19.02.2015 Охлювите станаха много приятни. Но следващия път ще ги пека в по-малка тавичка - може би около 24-26см.
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...