Канелени сладки

Източник: Бон Апети
Дата: 10.12.2009
Канелени сладки
 
Необходими продукти:
175 г смлени бадеми
75 г пудра захар
15 г канела
2 белтъка
топинг по избор
захарни топчета за украса
олио за намазване


Начин на приготвяне:
1
Бадемите, захарта и канелата се смесват в купа.
2
Белтъците се бият, докато станат пухкави, и се добавят към сместа.
3
Правят се топчета, нареждат се в леко намазнена тава, фурната се загрява на 180 градуса и сладките се пекат около 15 минути.
4
Когато топчетата се охладят, се поливат с топинг и се поръсват със захарни топчета.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


127 ДУШИ ОНЛАЙН
Ivaylo Yordanov Zemenski се регистрира в сайта.
Daniela Guneva коментира рецептата Печена свинска плешка
Ясен Симов се регистрира в сайта.
Anna Stamatova коментира новина Как се готви киноа?
Anna Stamatova се регистрира в сайта.
Лилия Талева коментира рецептата Печен боб със суджук
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: