Канелени сладки

Дата: 10.12.2009
Източник: Бон Апети
Канелени сладки
 
Необходими продукти:
175 г смлени бадеми
75 г пудра захар
15 г канела
2 белтъка
топинг по избор
захарни топчета за украса
олио за намазване
 

Начин на приготвяне:
1
Бадемите, захарта и канелата се смесват в купа.
2
Белтъците се бият, докато станат пухкави, и се добавят към сместа.
3
Правят се топчета, нареждат се в леко намазнена тава, фурната се загрява на 180 градуса и сладките се пекат около 15 минути.
4
Когато топчетата се охладят, се поливат с топинг и се поръсват със захарни топчета.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Преслава Балчева се регистрира в сайта.
Даниел Попов се регистрира в сайта.
Anelia Cenkova се регистрира в сайта.
ilovacat коментира рецептата Печено пиле с картофи и бира
ilovacat се регистрира в сайта.
Анна коментира рецептата Чийзкейк брауни
Петър Райков се регистрира в сайта.
Kricia се регистрира в сайта.
Антония коментира рецептата Зеленчукова супа 322
Таня Стоянова се регистрира в сайта.
Сашка Димова се регистрира в сайта.
Natalia Miteva се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта