Канелени сладки

Дата: 10.12.2009
Източник: Бон Апети
Канелени сладки
 
Необходими продукти:
175 г смлени бадеми
75 г пудра захар
15 г канела
2 белтъка
топинг по избор
захарни топчета за украса
олио за намазване
 

Начин на приготвяне:
1
Бадемите, захарта и канелата се смесват в купа.
2
Белтъците се бият, докато станат пухкави, и се добавят към сместа.
3
Правят се топчета, нареждат се в леко намазнена тава, фурната се загрява на 180 градуса и сладките се пекат около 15 минути.
4
Когато топчетата се охладят, се поливат с топинг и се поръсват със захарни топчета.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


322 ДУШИ ОНЛАЙН
Радосвета Иванова публикува рецептата Козунак
Дарко публикува рецептата Фаршировани яйца
Adriana Dimitrova публикува рецептата Кекс в чаша
Adriana Dimitrova публикува рецептата Манджата на баба
Ди Алба публикува рецептата Омлет с риба тон и домати
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта