Карамелизирани ябълки

Дата: 10.12.2009
Източник: Бон Апети
Карамелизирани ябълки
 
Необходими продукти:
2 ябълки
200 г захар
 

Начин на приготвяне:
1
Карамелизирани ябълкиЯбълките се почистват от семките и се потапят във вода.
2
Карамелизирани ябълки 2Овалват се в захарта. Пекат се на 200 градуса около 15 минути. Останалата захар се карамелизира и ябълките се заливат равномерно.


Съвет:
При сервирането може да се ползва мента или джоджен за украса.

Подобни рецепти:
Коментари (3)
3.
Изпрати
лично съобщение

01.10.2014
Вкусни! Лесна и хубава рецепта, добро приложение на ябълките в есенния сезон
2.
Изпрати
лично съобщение

22.12.2013
Току що ги приготвих. Ухае превъзходно! Само добавих и малко канела! Стана ароматно, вкусно и коледно :)))))
1.
Изпрати
лично съобщение

22.12.2013
Приготвих ги. Станаха страхотни, само че ги поръсих и с канела :))) Превъзходни са !
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Малинка коментира рецептата Хляб на балони
Десислава публикува рецептата Бонбони „Рафаело“
Десислава публикува рецептата Шкембе чорба
Юлия Минчева се регистрира в сайта.
Avror публикува рецептата Памук погача
Диляна Петкова коментира рецептата Баски ванилов пай
Бон Апети коментира рецептата Мраморен чийзкейк
Илина се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта