Канелено парфе

Източник: Cornelia Filipova
ТИТЛА: Главен готвач
Дата: 29.04.2014
Канелено парфе
 
Необходими продукти:
3 яйца
80 г захар
200 г сметана
1 ч. л. мляна канела


Начин на приготвяне:
1
Покрийте форма за кекс с фолио за свежо съхранение.
2
Отделете жълтъка от едното яйце и го разбийте за около 10 минути, заедно с останалите 2 яйца и захарта, докато се получи твърда пяна.
3
Прибавете канелата.
4
Разбийте сметаната до втвърдяване.
5
Всички съставки се добавят внимателно към яйчената смес. Веднага се поставя във фризер и се оставя там минимум 3 часа, за да замръзне добре.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Силвия се регистрира в сайта.
Emi Slavova се регистрира в сайта.
Liya се регистрира в сайта.
sisi_ml коментира рецептата Бърз тутманик без втасване
Йорданова се регистрира в сайта.
Константина Христова се регистрира в сайта.
Denitsa Petrova се регистрира в сайта.
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: