Канелено парфе

Източник: Cornelia Filipova
ТИТЛА: Главен готвач
Дата: 29.04.2014
Канелено парфе
 
Необходими продукти:
3 яйца
80 г захар
200 г сметана
1 ч. л. мляна канела


Начин на приготвяне:
1
Покрийте форма за кекс с фолио за свежо съхранение.
2
Отделете жълтъка от едното яйце и го разбийте за около 10 минути, заедно с останалите 2 яйца и захарта, докато се получи твърда пяна.
3
Прибавете канелата.
4
Разбийте сметаната до втвърдяване.
5
Всички съставки се добавят внимателно към яйчената смес. Веднага се поставя във фризер и се оставя там минимум 3 часа, за да замръзне добре.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:



Evtedi коментира рецептата Бяла торта „Гараш“
Neli Dimitrova се регистрира в сайта.
Maya Bistrina се регистрира в сайта.
Ognjan Tsankov се регистрира в сайта.
Иво Бораджиев се регистрира в сайта.
Стела Спасова се регистрира в сайта.
Кънчо Кънчев се регистрира в сайта.
Диана Стоянова се регистрира в сайта.
Makaka коментира рецептата Печени зеленчуци в тесто
Николай Николов се регистрира в сайта.
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: