Родопска закуска
Лора и Стоян
2. |
Изпрати
лично съобщение |
13.03.2017 Колко олио се добавя?
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
18.09.2015 Блаво за хубавата и вкусна рецепта Деси! И чудесна снимка! Да паднат малко цените на карфиола и ще пробвам!
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...