Печени чушки със сирене и маслини
Лора и Стоян
1 глава карфиол (около 1,4 кг) 4 с. л. брашно 2 скилидки чесън 2 яйца (размер L) 150 г краве сирене 1 връзка магданоз сол и черен пипер на вкус олио за пържене | за соса: 400 г домати на кубчета от консерва 2 скилидки чесън 1 с. л. олио 1/2 с. л. захар сол и черен пипер на вкус |
15. |
Изпрати
лично съобщение |
02.01.2020 Хубави станаха, дори запечени на фурна.
|
14. |
Изпрати
лично съобщение |
24.10.2018 Станаха страхотни!
| ![]() |
13. |
Изпрати
лично съобщение |
18.09.2017 Рехавички станаха, следващият път ще пусна робота и ще докарам по-добра консистенция!
|
12. |
Изпрати
лично съобщение |
05.02.2017 Обичам карфиол във всякакви варианти. Рецептата ми хареса.
|
11. |
Изпрати
лично съобщение |
14.05.2015 Трудоемка ми беше рецептата, може би, защото работих със замразен карфиол. Трябваше на два пъти да го готвя на пара, след което да го изцедя отне доста време. При мен брашното беше 6 лъжици и в соса накрая сложих магданоз. Станаха приятни кюфтета, като се има предвид, че не обичам карфиол. Мъжът ми ги хареса :)
|
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...